06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) info@werkwinkel-deliemers.nl

Landgoed Halsaf (afgerond)

logo landgoed Halsaf Landgoed Halsaf is een middeleeuws beschermd monument in een rustige en rustieke omgeving. In het landgoed zijn twee zalen voor vergaderingen, borrels en recepties. In de zomer kunnen gasten ook genieten van een lunch of een drankje op het terras.

Op het terrein van landgoed Halsaf hebben zich allerlei activiteiten ontwikkeld, aangejaagd door de kasteelheer. Zo zijn er een bed en breakfast en een fitnessclub. De mensen van Werkwinkel De Liemers doen hier ervaring op in onder andere de horeca. Ze zetten de vergaderzalen klaar, doen de bediening op het terras en verzorgen een eenvoudige lunchkaart. Daarnaast helpen ze mee om de omgeving van dit prachtige landgoed te onderhouden. Deze plekken kunnen worden gecreëerd met begeleiding op afstand. Zo is dit een mooie werkervaringsplek met behoud van uitkering.

Tijdens de werkervaringsplaats krijgt de medewerker begeleiding van twee jobcoaches om op werk- en persoonlijk vlak zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen. Na afloop van de werkervaringsplaats is de cliënt job ready en is duidelijk welke taken passen bij de vaardigheden van de cliënt. Wij stellen een plan op hoe we de kandidaat begeleiden op persoons- en werknemersvlak. Uitgangspunt is dat deze werkplek met begeleiding maximaal 6 maanden duurt.