06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) + + + Op dit moment GEEN wachtijden + + + info@werkwinkel-deliemers.nl

Wie zijn wij

Dit zijn wij

Het verhaal van Werkwinkel De Liemers

Werkwinkel De Liemers is opgericht door Jolanda Wouters en Bart Schrier. Ze zijn na jarenlange ervaring in de zorg als jobcoach en beheerder van diverse leerwerktrajecten voor zichzelf begonnen.
Werkwinkel De Liemers zet projecten op in bedrijven om mensen aan het werk te helpen. Ook adviseren wij bedrijven hoe ze mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt bij hun bedrijf kunnen inzetten zodat beide partijen hiervan profiteren.

Het gaat hierbij niet alleen om mensen met een verstandelijke beperking. We werken ook met zeer intelligente mensen die door bijvoorbeeld autisme een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Onze missie

Bij Werkwinkel de Liemers willen we mensen uit hun isolement halen. We willen zorgen voor een zinvolle en fijne werkplek waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en ontplooien. We willen hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid bevorderen en stimuleren. Tot slot willen we het gat tussen zorg en bedrijfsleven verkleinen door de inzet van onze medewerkers bij mooie projecten.

Onze visie

Bij Werkwinkel de Liemers accepteren we iedereen zoals hij of zij is. We werken kleinschalig en vanuit ons hart. Onze professionaliteit helpt ons om methodisch maatwerk te leveren voor iedere medewerker. We kijken vooral naar wat iemand wèl kan en we hebben aandacht voor zowel de werkplek als de thuissituatie. We vinden ons werk het meest geslaagd als ook onze medewerkers elkaar positief vooruit helpen. Door de samenwerking te zoeken met ondernemers zorgen we dat onze medewerkers aan zinvolle en belangrijke projecten bijdragen.

Wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op!

Stuur een mail naar info@werkwinkel-deliemers.nl of bel 06128 374 05.​

Bart Schier

Bart Schier

Bart Schier is jobcoach. Hij werkt sinds 2012 als jobcoach met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

b.schrier@werkwinkel-deliemers.nl
0653214642

Jolanda Wouters

Jolanda Wouters

Jolanda Wouters werkt sinds juni 2013 als jobcoach. Zij begeleidt Wajongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

j.wouters@werkwinkel-deliemers.nl
0620670125