06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) + + + Op dit moment GEEN wachtijden + + + info@werkwinkel-deliemers.nl

Werken aan mooie dingen

Activerend werk

Bij Werkwinkel De Liemers vinden we dat onze mensen zich echt nuttig moeten kunnen voelen. Dat is één van de basisbehoeften die (bijna) alle mensen wel hebben. Behalve de bevrediging die werk een mens kan bieden, zijn er meer zaken die belangrijk zijn. Zo is het hebben van een dagritme fijn. Maar vooral ook ergens bij horen, collega’s hebben en contacten opdoen zijn zaken die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn.
Wij zorgen voor een fijne werksfeer waar ruimte is voor collegialiteit en nieuwe vriendschappen. We doen regelmatig wat leuks met onze medewerkers. Want hun werk waarderen we echt!

Dagbesteding

Bij Werkwinkel De Liemers hebben we het namelijk behoorlijk druk. Dat zorgt er voor dat onze medewerkers ook echt aan het werken zijn. Ze zijn hard nodig voor ons proces. Ze weten dat ze bijdragen aan een mooi product waar ze echt trots op kunnen zijn. Dat vinden wij erg belangrijk.
Onze arbeidsmatige dagbesteding legt dus vooral de nadruk op die arbeid, want koffie drinken kun je thuis ook. Na afloop gaan onze mensen moe maar voldaan naar huis. Ze hebben echt bijgedragen aan iets moois, iedere dag opnieuw.

De Werkwinkel heeft veel en goede connecties met zorg. Werkwinkel de Liemers heeft contracten afgesloten met gemeente centraal Gelderland, 5 Achterhoekse gemeente en de Regionale Sociale Dienst.

Werkwinkel de Liemers heeft in 2019 het zorgkeurmerk HKZ behaald.