06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) info@werkwinkel-deliemers.nl

DVC (dagbesteding / trede 3 locatie)

Bij DVC ontvang je begeleiding in nabijheid. Dat betekend voor jou dat je ten alle tijden terug kan vallen op je begeleider.
Deze is er om het werk voor jou te structureren maar ook bv. voor het aangaan van sociale contanten. Samen met je begeleider werk je aan jouw eigen plan.

 

DVC’26 (Didamse Voetbal Club uit 1926) is een bloeiende voetbalvereniging met 1.250 leden in Didam. De jeugdopleiding staat hoog in het vaandel en de vrouwen- en meidentak is met ruim 250 leden een wezenlijk onderdeel van de vereniging. De accommodatie omvat twee en een half kunstgrasveld, 3 grasvelden en een pannaveld. Onze mensen helpen mee om de voetbalvelden en kleedkamers van DVC’26 op orde te houden. Ze maken schoon, onderhouden het groen en zetten de lijnen op de voetbalvelden uit. Onze mensen vinden het geweldig om met de bosmaaier, de bladblazer en met andere machines te kunnen werken. Uiteraard gaat alles onder deskundige begeleiding. Na het werk is er vaak nog tijd om zelf het veld te testen met een potje voetbal. Lees meer over onze inzet in ons blog.

Werkwinkel De Liemers

Locatie Social Foods
Kerkweg 2
6905 AW Oud Zevenaar

Hier mag jij jezelf zijn!

HKZ keurmerk