06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) info@werkwinkel-deliemers.nl

Participatieplekken: echt meedoen

Soms is iemand echt toe aan een normale werkplek of heeft iemand vaardigheden die met een beetje begeleiding goed tot hun recht komen bij een “normaal” bedrijf. Of heeft u een werkplek voor iemand met afstand tot de arbeidsmarkt, maar weet u niet zo goed wat daar bij komt kijken? Dan biedt Werkwinkel De Liemers de oplossing. Wij bemiddelen graag tussen werknemer en werkgever en begeleiden beiden van sollicitatie tot werkproces.
Het kan zijn dat onze kandidaat het grootste deel van de taken uit kan voeren, maar dat er enkele taken zijn die niet binnen de belastbaarheid van de kandidaat passen. Dan proberen we samen met de werkgever om de functie zodanig aan te passen dat deze wel binnen de belastbaarheid (of de kennis en vaardigheden) van onze kandidaat past. Dat vraagt wel een heel andere manier van denken van u als werkgever. Maar daarbij ondersteunen wij u uiteraard graag met onze ruime ervaring als jobcoach.

Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en bedenken daar ook passende oplossingen bij. Soms kan het al genoeg zijn om één of twee taken uit een pakket te halen. U heeft er dan wel een gemotiveerde werknemer bij.
Onze ervaring leert dat werkgevers blij zijn met een andere kijk op hun bedrijfsproces. Zeker als dat vorm gegeven kan worden en al helemaal als dat slaagt. Wij begeleiden uw nieuwe werknemer naar zijn nieuwe baan. Daarnaast zorgen we dat hij of zij ook met uw medewerkers fijn samen kan werken. Want echt meedoen is voor niet iedereen zomaar weggelegd. We zorgen dus ook graag voor wederzijds begrip en acceptatie. We willen namelijk wel dat uw vaste medewerkers gewoon blij kunnen zijn met hun nieuwe collega.

Wilt u iemand met afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om zich op een participatieplek bij uw bedrijf te bewijzen?
Dan horen wij heel graag van u! Bel ons op 06 1283 7405 of mail naar info@werkwinkel-deliemers.nl.