06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) + + + Op dit moment GEEN wachtijden + + + info@werkwinkel-deliemers.nl

Social Foods (dagbesteding/ trede 3 locatie)

Bij Social Foods ontvang je begeleiding in nabijheid. Dat betekend voor jou dat je ten alle tijden terug kan vallen op je begeleider.
Deze is er om het werk voor jou te structureren maar ook bv. voor het aangaan van sociale contanten. Samen met je begeleider werk je aan jouw eigen plan. 

Sociaal, duurzaam en circulair, dat is waar Social Foods voorstaat. Zij produceren sociale producten, zoals Saartje (het sociale taartje), Soekie (het sociale koekje) en Sosti (de sociale tosti) voor onder andere de horeca. Social Foods werkt samen met lokale ondernemers om hun producten te maken. Wij van Werkwinkel De Liemers ondersteunen in de productie van deze producten, zoals bakken, inpakken en bezorgen.

Naast het bakken van deze mooie duurzame en sociale producten kun je bij Social Foods hebben we diverse inpakwerkzaamheden die we uitvoeren voor verschillende bedrijven zoals; inpakken van cosmetica producten, tegels voorzien van een haakje en deze tegels verpakken, een wieltje voorzien van kogellagers etc. 

 

Binnen Social Foods krijg je iedere 3 maanden een nieuw rooster zodat je alle facetten van de onderneming leert kennen en jij je optimaal kan ontwikkelen.

Werkwinkel De Liemers

Locatie Social Foods
Kerkweg 2
6905 AW Oud Zevenaar

Hier mag jij jezelf zijn!

HKZ keurmerk