06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) info@werkwinkel-deliemers.nl

HEGO (dagbesteding / trede 3 locatie)

Bij HEGO ontvang je begeleiding in nabijheid. Dat betekend voor jou dat je ten alle tijden terug kan vallen op je begeleider.
Deze is er om het werk voor jou te structureren maar ook bv. voor het aangaan van sociale contanten. Samen met je begeleider werk je aan jouw eigen plan.

HEGO is een fulfilment bedrijf zij beheren, verpakken en verzenden producten van diverse webshops. Dit doen ze voor veel verschillende webshops. Werkwinkel de Liemers ondersteunt hen bij het verpakken en verzenden van diverse producten.
Wij zijn samen met hen verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden van koffiecups. Jij werkt met een tablet waarop je de bestelling ziet staan en pakt vervolgens alle artikelen en verpakt deze in een doos, deze doos voorzie je van een verzendlabel zodat hij dezelfde dag nog verstuurd gaat wordt.

Dit doe je met een leuke groep enthousiaste collega’s. De sfeer is prettig en ook bij HEGO kan je altijd rekenen op de begeleider van Werkwinkel de Liemers.

Naast het verpakken van deze producten kan je bij veel werkzaamheden ondersteuning bieden zoals bij het laden en lossen van de vrachtwagen.

Werkwinkel De Liemers

Locatie Social Foods
Kerkweg 2
6905 AW Oud Zevenaar

Hier mag jij jezelf zijn!

HKZ keurmerk