06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) + + + Op dit moment GEEN wachtijden + + + info@werkwinkel-deliemers.nl

Lex Hendriks (trede 4 locatie/ begeleiding op afstand)

Bij Lex Hendriks ontvang je begeleiding op afstand. Dat betekend voor jou dat jouw aanspreekpunt een collega is van Lex Hendriks. Hij of zij zal jou de opdrachten geven en de werkzaamheden uitleggen.
Vanuit de Werkwinkel komt de begeleider een aantal keren per week langs om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke plan. Je kunt dan samen met je begeleider zaken bespreken waarin jij je wilt ontwikkelen en/of op dat moment tegen aanloopt. Jouw begeleider heeft ook intensief contact met jouw collega’s op de werkvloer.

Wij werken alleen met gekwalificeerde leveranciers en hoogwaardige producten. Naast een totaal assortiment aardappelen, groente en fruit leveren wij ook exoten, kruiden en kruideniersgoederen. Maar ook voor vers gesneden (panklare) groenten en fruit kunt u bij ons terecht.”
We bewerken de verse groente, salades en fruit in onze snijruimte. In deze ruimte snijden, wassen, verwerken en verpakken wij volgens de HACCP richtlijnen en wordt er met grote zorg gewerkt aan alle producten. 
Als vers-leverancier voorzien wij bedrijven van vers fruit en zorgen wij voor verse groenten in de horeca. Dagelijks rijden wij rond om de verse producten bij onze klanten aan te leveren.
Hier kun je ondersteuning bieden in de snijkeuken, of zorg jij ervoor dat alle groenten en fruit klaar staan om bezorgd te worden bij diverse bedrijven.

Werkwinkel De Liemers

Locatie Social Foods
Kerkweg 2
6905 AW Oud Zevenaar

Hier mag jij jezelf zijn!

HKZ keurmerk