06 - 206 701 25 (Jolanda) 06 - 532 146 42 (Bart) + + + Op dit moment GEEN wachtijden + + + info@werkwinkel-deliemers.nl

MADAQ (trede 4 locatie/ begeleiding op afstand)

 

Bij MADAQ ontvang je begeleiding op afstand. Dat betekend voor jou dat jouw aanspreekpunt een collega is van MADAQ. Hij of zij zal jou de opdrachten geven en de werkzaamheden uitleggen.
Vanuit de Werkwinkel komt de begeleider een aantal keren per week langs om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke plan. Je kunt dan samen met je begeleider zaken bespreken waarin jij je wilt ontwikkelen en/of op dat moment tegen aanloopt. Jouw begeleider heeft ook intensief contact met jouw collega’s op de werkvloer.

 

Het merk is opgericht door Soufiane Mourabit om de eetcultuur waarin hij is opgegroeid, te delen met anderen. De genegenheid en warmte die hij voelde tijdens het samenkomen liet het eten nog beter en intenser smaken. Soufiane groeide op in een Berbers gezin en leerde op jonge leeftijd de basis van de Noord-Afrikaanse keuken. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de meest pure vorm, creëert de smaak.

 

ATELIER VELP

Binnen het assortiment van Madaq wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een bijzondere herkomst. Deze ingrediënten worden op de meest pure vorm verwerkt in de producten. Alle producten worden handgemaakt in onze eigen productie in het Atelier in Velp.
In het atelier worden alle mooie producten gemaakt en verpakken ze de bonbons.

Werkwinkel De Liemers

Locatie Social Foods
Kerkweg 2
6905 AW Oud Zevenaar

Hier mag jij jezelf zijn!

HKZ keurmerk